18 янв. 2012 г., 22:21

Ако ти ме намериш 

  Поэзия
762 0 6

Ако ти ме намериш
        (по Киплинг)


Ако с думи коварни опарен,
яростта не превърнеш в презрение.
Ако в буря сломен се изправиш
и пак тръгнеш по пътя си земен.
Ако  силата  огнена знаеш
и през пламъци преминаваш.
Ако болка от твоите рани
ти във мойто сърце не оставяш.
Ако в небето отправяш послания,
и  сълзите ми пресушаваш -
аз съм твоето нежно мечтание,
твоя слънчева диадема,
и в  безкрая намериш душата ми -
значи търсил си мене!!!

© Таня Ив Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??