18.01.2012 г., 22:21 ч.

Ако ти ме намериш 

  Поезия
752 0 6

Ако ти ме намериш
        (по Киплинг)


Ако с думи коварни опарен,
яростта не превърнеш в презрение.
Ако в буря сломен се изправиш
и пак тръгнеш по пътя си земен.
Ако  силата  огнена знаеш
и през пламъци преминаваш.
Ако болка от твоите рани
ти във мойто сърце не оставяш.
Ако в небето отправяш послания,
и  сълзите ми пресушаваш -
аз съм твоето нежно мечтание,
твоя слънчева диадема,
и в  безкрая намериш душата ми -
значи търсил си мене!!!

© Таня Ив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??