26 дек. 2008 г., 20:28

Aко всички по целия свят... 

  Поэзия » Другая
2254 0 1
Ако всички по целия свят
 протегнем ръце - ще се срещнем,
  ще остане далече назад -
   студеният вятър и есен
    и тогава надежда ще има
     навярно през цялата зима...
     Много ли струва това,
      да протегнеш на някой ръка?
       Ако видиш падаща звезда,
        пожелай си три неща...
         здравето, приятелството и любовта...
          Ако погледнем към звездите,
           ще видим мечтите...
            Ако погледнем към небето,
             ще видим сърцето...
              Ако погледнем към морето,
               ще видим детето...
                Ако затънем в самота,
                 хванете ръката на ближния...
                  Пожелайте си не само пари,
                   важно е и здравето, нали?
                     Нека любовта се разпръсне по целия свят,
                       чужденците да ни завидят...
                        Ако любовта наистина е ценна,
                          нека всеки от нас я има!

© Ивон Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??