15 дек. 2007 г., 13:10

Ако за миг очите си затворя 

  Поэзия » Любовная
769 0 9

Ако за миг очите си затворя,

политам като птица над морето,

със вятъра игрив вълните поря

и сливат се морето и небето.

 

Превръщам се във чайка белокрила

и хоризонтът в зениците се оглежда.

Намирам в полета си сила,

намирам в пътя си надежда.

 

И стигам там, при теб, измръзнала и боса,

преборила вълните, ветровете.

В сърцето си за тебе обич нося

и пак сме само двама, слети.

© Генка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??