1 апр. 2019 г., 14:26

Акропълзяща 

  Поэзия » Акростихи
461 0 0

За някои ― най-мъдра земна твар ―
Мълчаща, съскаща, на мраз богата...
Извечен изкусителен нектар ―
Ябълков „дар“ от теб ― за „Свободата“...

© Стоян Минев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??