Apr 1, 2019, 2:26 PM

Акропълзяща 

  Poetry » Аcrostis
459 0 0

За някои ― най-мъдра земна твар ―
Мълчаща, съскаща, на мраз богата...
Извечен изкусителен нектар ―
Ябълков „дар“ от теб ― за „Свободата“...

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??