30 окт. 2011 г., 08:01

Акростих 

  Поэзия » Другая
655 0 3

Огънят в душата ми се разпламтя,

пепел остана след това.

Ех, колко боля дори не мога да опиша,

раната оставиха да зее и да диша.

Ах, кога ще спре, кога ще мине,

цял месец трябва да измине.

И сега ще се разбере кой наистина ме цени,

ясно ще просветлее вярата им в мен, завинаги!

© Александра Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??