"Животът е сцена",
а ти как добре се вживя
в ролята на Истинския.
А аз направих дебюта си
в ролята на Наивната глупачка!
Паднаха завесите,
свалихме маските, грима.
Ти се върна при нея-
нишката ти с действителността,
а аз - мечтата,
изживяна и захвърлена.
Следващата ми роля -
Принцеса на Смъртта.
О, брилянтно ще я изиграя!
Каня те на премиерата.
Ще флирувам с дявола,
ще бъркам жестоко в раната.
Лъжа себе си не по-зле от публиката.
Страхотна актриса,
но никой не вижда под повърхността.
Що за съдба?
© Таня Атанасова Все права защищены