Oct 31, 2007, 11:54 AM

Актриса 

  Poetry
749 0 21

"Животът е сцена",

а ти как добре се вживя

в ролята на Истинския.

А аз направих дебюта си

в ролята на Наивната глупачка!

Паднаха завесите,

свалихме маските, грима.

Ти се върна при нея-

нишката ти с действителността,

а аз - мечтата,

изживяна и захвърлена.

Следващата ми роля -

Принцеса на Смъртта.

О, брилянтно ще я изиграя!

Каня те на премиерата.

Ще флирувам с дявола,

ще бъркам жестоко в раната.

Лъжа себе си не по-зле от публиката.

Страхотна актриса,

но никой не вижда под повърхността.

Що за съдба?

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??