27 июл. 2017 г., 17:46

Акварел 

  Поэзия » Другая
421 3 6

във формата на всеки съд

намира си водата тишина

замръзнал порив за живот

охлажда питието на деня

 

бълбукащата лятна синева

преследва ярката му сянка

играта спира в сухата трева

на плажната чадърна дрямка

 

със сълзи смее се дъждът

над локвичката ми с кафе

хавлиите готови са за път

по тях – следички от море

© Лина - Светлана Караколева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??