Jul 27, 2017, 5:46 PM

Акварел 

  Poetry » Other
418 3 6

във формата на всеки съд

намира си водата тишина

замръзнал порив за живот

охлажда питието на деня

 

бълбукащата лятна синева

преследва ярката му сянка

играта спира в сухата трева

на плажната чадърна дрямка

 

със сълзи смее се дъждът

над локвичката ми с кафе

хавлиите готови са за път

по тях – следички от море

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??