9 апр. 2009 г., 12:28

Акъл 

  Поэзия » Юмористическая
525 0 1

         Акъл:

Много сложната частица
от човешката главица.
У някой е липса,
във втори го има,
на трети е с гипса,
четвърти го взима.
Пети пък го губи,
шести все го дава,
при седми се чуди
къде да се дява,
но в главите прости
не идва и на гости.

© Марин Цанков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??