21 февр. 2006 г., 13:02

Алена като кръв 

  Поэзия
603 0 0

Алена каго кръв
болката запулсира.
Някаква тънка връв
трябва да се е скъсала
между мене и тебе.
В сърцето ми
вече нищо не свети...
И от чувствата прелетни
само немият крясък остана.
Само някаква тиха скръб,
само някаква жива рана.
И останах без път,
без надежда ,
без смелост,
без вяра....
Някаква тънка връв
между мене и тебе
се скъса...


Венцислава Симеонова

© Венцислава Симеонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??