Думите ти
сладки и горчиви
са -
мед и пелин.
"За теб мисля" -
казваш
и галиш душата ми,
мед
и медовина
вливаш в нея.
В коктейл
се чувствата разтапят.
СладИ.
Пелин са
грешните ти
пътища,
пелин са
неразумни жестове,
слова
и кожата
от чужда ласка
поруменяла.
Горчи.
А аз със всички
сетива
те виждам
и плахо
малка надежда
пърха...
© Дима Все права защищены
Прегръдка