3.04.2008 г., 21:21 ч.

Амалгама 

  Поезия
619 0 4

Думите ти

сладки и горчиви

са -

мед и пелин.

"За теб мисля" -

казваш

и галиш душата ми,

мед

и медовина

вливаш в нея.

В коктейл

се чувствата разтапят.

СладИ.

Пелин са

грешните ти

пътища,

пелин са

неразумни жестове,

слова

и кожата

от чужда ласка

поруменяла.

Горчи.

А аз със всички

сетива

те виждам

и плахо

малка надежда

пърха...

© Дима Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??