8 мар. 2014 г., 11:37

Ами сега... 

  Поэзия » Юмористическая
644 0 2

  

                Червило, запалка,

             подложка за мишка...

             Носа си човъркам,

             опитвам да пиша...

             Коктейл мухоморка,

             облизвам си пръста...

             Червеното сторно

             ме сецва под кръста...

             Все цифри напират,

             а бягат ми думите.

             С пет щипки простирам

             сентенции, умности...

             Изстива кафето,

             проплакват клавишите...

             Сърцето ми клето

             умира да пише.

             А моята Муза

             не тупка под ризата.

             Дали не я лепна

             писателска криза?

© Юлия Барашка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??