27 мар. 2006 г., 11:35

Ангел 

  Поэзия
903 0 2

Ангел

 

Устни нежни, поглед мил

една усмивка с чар облята.

Ти ли в съня си бил

или реален някъде си на Земята?

 

Очи дълбоки, тъмни кат ноща,

пронизващ поглед в мене озарен.

Търся те наяве аз сега

не в съня да си, а в моя ден.

 

Думи  нежни нощем ми шептят

с лик на агнел тихо идваш,

любовта ми водят, да ми подарят

е ето, че при мене ти оставаш.

 

Търсих те тъй дълго аз,

лутах се безумно в забрава.

Щастлива вече съм в този час,

моят ангел с любовта си ме дарява.

© Мария Амбова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??