10 мая 2020 г., 00:12

Ангел... 

  Поэзия » Любовная, Философская, Свободный стих
618 3 10


Аз виждам ангел,
обгърнал с крилете си
ума и сърцето ми.
Радостта и любовта
вън и вътре в мен,
изпълват душата ми.
В очите си виждам
живота толкова цветен.
Преодолявам лошото.
Боря се за доброто.
Небето е по - синьо.
Слънцето е по -ярко.
Луната отново обича.
Звездите танцуват с нея.
Земята и небето след
дъжд от любов 
дъга сътворяват.
Аз виждам ангел
обгърнал с крилете си
ума и сърцето ми.
Радостта и любовта
вън и вътре в мен,
изпълват ме с живот.
С волята да обичам.
Да мечтая и да давам.
Да творя и да пея.
Дават ми шанса да бъда.
В сърцето си усещам
животът тъй прекрасен.
В сърцето си усещам
любов и благодарност,
живот и водопад от вяра...
Аз виждам ангел,
виждам, ангел, виждам,
не с очите си, чувствам го,
чувствам го в сърцето си...

© Лили Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??