25 июл. 2021 г., 14:42

Ангел 

  Поэзия » Любовная
236 0 0

  

          Ангел

 

Дух, дошъл от висините,

за любов ли ми шептиш?

Уловил за миг мечтите,

ти към мен ли днес летиш?

 

Ангелски крила усетих,

поздрави ме вечността.

С ангелски крила докосна

нежно моята душа.

 

Ангел бял от висините,

във сърцето ми си ти.

Ти беляза с пламък дните

и така ме заплени.

 

Нямам думи, със които

да разкрия любовта…

Ангел бял от висините,

засиял от красота!

        Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??