Какво ни струват миговете тежки,
най-добре и тайничко си знаем,
а страшно е в живота, когато
останеш слаб и сам...
красивите, прекрасните
минути се сменят със сърдечен земетръс,
тогава разтревожена се лута
душата, разпъната на кръст...
някой ми е нужен в миг
студен...
някой да ме скрие,
с нежност да бъде огъня за мен...
Скъпи, Бог ли те изпрати
да ме съдиш, щом греша, и
с любов като приятел
да спасиш една душа?
... когато е ранена и когато търси лек...
бъди за мене ангел в образ на човек!
За Габриел
© Лин Все права защищены