22.11.2009 г., 19:43 ч.

Ангел 

  Поезия » Любовна
517 0 2

Какво ни струват миговете тежки,

най-добре и тайничко си знаем,

а страшно е в живота, когато

останеш слаб и сам...

красивите, прекрасните

минути се сменят със сърдечен земетръс,

тогава разтревожена се лута

душата, разпъната на кръст...

някой ми е нужен в миг

студен...

някой да ме скрие,

с нежност да бъде огъня за мен...

Скъпи, Бог ли те изпрати

да ме съдиш, щом греша, и

с любов като приятел

да спасиш една душа?

... когато е ранена и когато търси лек...

бъди за мене ангел в образ на човек!

 

 

За Габриел

© Лин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??