Виждам ясно в тъмното –
има ангел отпред.
Кой е? Какво иска?
Не знам! Не ме интересува!
Просто се наслаждавам на красотата му
и това храни душата ми.
Душата става по-свободна.
Ангелът освободи душата ми
от затвора, в който тя беше.
Сега мога да продължа
свободна, щастлива, по-лека
Към светлото Утре.
© Ваня йовчева Все права защищены