13.05.2009 г., 11:55 ч.

Ангел 

  Поезия » Друга
455 0 0

Виждам ясно в тъмното –

има ангел отпред.

Кой е? Какво иска?

Не знам! Не ме интересува!

Просто се наслаждавам на красотата му

и това храни душата ми.

Душата става по-свободна.

Ангелът освободи душата ми

от затвора, в който тя беше.

Сега мога да продължа

свободна, щастлива, по-лека

Към светлото Утре.

© Ваня йовчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??