26 апр. 2009 г., 17:31

Ангел 

  Поэзия
843 0 6

Как се казва моят ангел -

тъй и не разбрах!

Дали изобщо имала съм -

също не узнах!

Успехът, тъй близо е -

да го хванеш с ръце...

Но витрина пречи -

гледаш с изиграното лице...

Та се питам - Дали Съдбата има пръст?

Защо залъгва ме така?

От предишния живот ли тегля кръст?

Съгрешила съм сега?

От въпросите боли глава...

Нямам ангел или е съдба!?

© Васи Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??