Как се казва моят ангел -
тъй и не разбрах!
Дали изобщо имала съм -
също не узнах!
Успехът, тъй близо е -
да го хванеш с ръце...
Но витрина пречи -
гледаш с изиграното лице...
Та се питам - Дали Съдбата има пръст?
Защо залъгва ме така?
От предишния живот ли тегля кръст?
Съгрешила съм сега?
От въпросите боли глава...
Нямам ангел или е съдба!?
© Васи Тодорова All rights reserved.
че сами творим съдбата си! Действай и успех, адашке!