23 мая 2007 г., 12:31

Ангел и Демон 

  Поэзия
976 0 2
В мен се борят две противоположности -
                      Ангел и Демон.
И двете по сили са изравнени,
                     и не зная коя има превес.
Затова всички казват, че съм странна
                     и меня настроенията си аз.
Така се случва, когато в тебе спорят
                     Демон и Ангел
и се борят кой ще има повече
                      ВЛАСТ.






© Ванина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??