23.05.2007 г., 12:31 ч.

Ангел и Демон 

  Поезия
975 0 2
В мен се борят две противоположности -
                      Ангел и Демон.
И двете по сили са изравнени,
                     и не зная коя има превес.
Затова всички казват, че съм странна
                     и меня настроенията си аз.
Така се случва, когато в тебе спорят
                     Демон и Ангел
и се борят кой ще има повече
                      ВЛАСТ.






© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??