22 июл. 2015 г., 10:13  

Ангел мой 

  Поэзия » Любовная
455 0 0

И в жега, и в мраз

все ще те обичам аз.

И от небесните селения

дойде чудно видение.

 

Това, ангел мой, си ти,

на северното сияние всички красоти

пред теб бледнеят

и от славейния ти глас немеят.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??