Ангел с дяволско лице,
пропито с едва прикрита злоба
и почти угаснала любов
мина покрай мене.
И обра плодовете на моята душа,
поливани и отглеждани
с много любов и крепко приятелство!
Ах, как искам да го върна сега!
Не за да ми върне плодовете,
а да ме дари с един последен!
Една сълза във формата
на нешлифован диамант,
не красив и изящен като другите,
но поне от сърце.
© Зори Все права защищены