9.05.2009 г., 13:00 ч.

Ангел с дяволско лице 

  Поезия
844 0 0

Ангел с дяволско лице,

пропито с едва прикрита злоба

и почти угаснала любов

мина покрай мене.

И обра плодовете на моята душа,

поливани и отглеждани

с много любов и крепко приятелство!

Ах, как искам да го върна сега!

Не за да ми върне плодовете,

а да ме дари с един последен!

Една сълза във формата

на нешлифован диамант,

не красив и изящен като другите,

но поне от сърце.

 

© Зори Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??