19 дек. 2009 г., 19:42

Ангели пазители 

  Поэзия
814 0 4

Да видиш непознат в беда
и, без да мислиш нито миг,
за помощ подадеш ръка,
е жест достоен и велик.

Не знаеш името, адреса и годините,
но въпреки това се пръв затичваш.
А непознатият поглежда те и взима те
за някое величие. И... заобичва те.

Нека Господ гледа от небето
и поживи незнайните спасители
за добротата, извираща им от сърцето,
превръщаща ги в ангели пазители.

© Теди Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??