19 сент. 2012 г., 15:53

Ангелите тържествен химн ще пеят 

  Поэзия » Любовная
431 0 1

Знам мислите ти, преди да се явят в теб

и отговорите на всички твои въпроси.

Любов съм във всеки един миг и ред –

такава, която ти давам, но не се проси.

 

Понякога небето от гръм се раздира,

а душата ми е природна стихия.

Сред богините винаги теб избирам

и от сърцето си няма да те изтрия.

 

Усети как всяка ера е изкуство

чак от сътворението на живота.

Запази това непреходно чувство,

живата истина се роди на Голгота.

 

Ангелите тържествен химн ще пеят,

когато под лъчите на ръце те нося

и всички честни души ще оживеят.

Тогава вече няма да има въпроси.

 

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??