7 сент. 2010 г., 20:58

Ангелско Наказание 

  Поэзия » Любовная
605 0 2

Ангелско Наказание



Не се обръщай настрани!
Там нищо няма.
В профила ти има много висини,
но високото е отбрана!

А човек от злото се брани,
от ангели - не!
Докосни душата ми с невидими длани,
ще разперя криле...



14.10.2003 г.

© З. Райкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??