Sep 7, 2010, 8:58 PM

Ангелско Наказание 

  Poetry » Love
602 0 2

Ангелско Наказание



Не се обръщай настрани!
Там нищо няма.
В профила ти има много висини,
но високото е отбрана!

А човек от злото се брани,
от ангели - не!
Докосни душата ми с невидими длани,
ще разперя криле...



14.10.2003 г.

© З. Райкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??