26 дек. 2014 г., 17:02

Анонимен 

  Поэзия
320 0 1

Зад анонимност се крие,

в очи да не бие.

Жлъчно наранява,

май се вдетинява!

 

Щом сме на прицел -

нещо завижда!

Жажда го мъчи-да я насити,

ада предвижда - кой го бръсне!

 

Думите не ще ни открадне.

Двойките само ни радват.

Гост неканен,

кратък звън камбанен.

Не ни интересува,

нито вълнува!

 

Аз ще си пиша,

както си зная.

Свободно над листа сърцето диша,

с нови стихове ще го запозная!

© Василка Ябанджиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много актуално и истинско!Присъединявам се към твоето мнение.Поздравявам те за хубавата творба.
    Още веднъж Честита Нова Година!
Предложения
: ??:??