17 янв. 2021 г., 10:24  

Анонимност-1 

  Поэзия
232 0 0

Не отваряй вратата на фурната!
Тука хляб се пече!
И набухва тестото от стихове все по-горещо!
Не отваряй ти казах!
Не завирай по детски лице!
Не си пъхай ръката
коричката вкусна да режеш!

 

Кой съм аз?
Непозната! И нека такава докрай
да остана за теб,
интернетно безкрайно
далечна!
Всеки опит за близост
до фаланги ще те изпече,
всяка истина грозно боли
върху устните нежни.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??