Омръзна ми от принцове със звания,
от лъскави карети и цветя.
Не искам вече голи обещания.
Поезия? Сама си я чета.
И долу вече всички мними маски.
Пантофката кристална я хвърли.
Не ми прилича да съм Пепеляшка
и не желая принцът да си ти.
Прибирай си доспехите парадни
и тръгвай към поредния си бал.
Не искам вече никаква романтика!
Ти друго всъщност и не си ми дал.
© Стела Все права защищены