Немесия
Неспасител
Непокровител -
Невъзможен интригант.
Антихрист
Антипод
Терорист
Белетрист
Умел журналист -
На пъкъла адвокат.
Антибог -
Егоист,
При това
Мизантроп.
Антивселена
Антиживот -
АнтиАЗ.
АнтиСЪМ.
АнтиСМЕ.
АнтиЩЕ
Просто
Антитяло на антитялото
Антитеза на антитезата
Антимолекула на антимолекулата
Античастицата -
Жива смърт.
Да, Смърт!
Страхът във нас е жива смърт.
А, аз ?
Аз,
Аз искам да обичам!
© Maria Radeva Все права защищены
Преводът по Х'американските филми би бил: "Fuck... Fuck... Fuck..."
Смъртта е единствената истина в тази Вселена! Но!!!
Преди да се реализира тази неуспорима аскиома, си мисля, че има разни малки нещица, които могат да ангажират нашето вниманието, за да не се втренчим в цитираната по-горе абсолютна истина.