13 окт. 2013 г., 15:42  

Антихрист 

  Поэзия
444 0 0

                                                                        
                                                  И той ще направи щото на всички-

                                                  малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби

                                                  да се даде белег на дясната им ръка, или на челата им,

                                                  та никой да не може да купува, нито да продава

                                                  освен оня ,който има тоя белег ,или името на звяра,

                                                  или числото на името му.

                                                  Тук е мъдростта.Който има ум нека пресметне              

                                                  числото на звяра, понеже е число на човек,

                                                  и числото му е 666

                                                          Откровения 

                                                                                     св.Йоан Богослов




Коварно Лъжовно

Като жило отровно

е твойто слово на ''пастир''

Мнозина те слушат с наслада 

но си ''агне'' от ада

И ДВУРОГИЯ е твой отец

 

Затова тежки стенания 

Безутешни ридания

се носят изпод ''светия'' твой престол

Но нали сами те избрахме

И чак сега проумяхме

колко си лукав

 
Късно е вече

Кръвта ни потече

За тебе тя е елексир

Без който не можеш

печат да ни сложиш

На челото и дясната ръка

               

                   666 Числото на Звяра

                   666 Греховен агнец

                   666 Нечестивата вяра

                   666 На Дявола прекрасен венец


Огън от небето пред човеците сваляш

Целият свят с хитрост покваряш

Ти си злият Антихрист

Който като буря дойде

от бурно море

Но много скоро ще умреш 


Ще получиш ''награда''

Там долу в ада

В притвора на твоя скъп отец

А тези които мъки търпяха

И неспирно с вяра Бога зовяха

ще получат вечен живот

   
     
   

© Мъртвец Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??