Обичай ме.
Аз ще те мразя!
До болка ненавиждай ме.
" Обичам те ! " - ще кажа!
Изпепели ме.
Ще се създам от нищото!
Залей ме с океани.
Аз ще пламна!
На птица в полет превърни ме.
Ще ме видиш паднала!
Стъпчи ме.
Искам да покълна!
Робиня твоя направи ме.
Ще те покоря!
Бори се с мен.
Така единствено ще ти сведа глава!
Убивай ме.
Помагай ми да се възраждам!
Крилата ми във полет прекърши.
Така ще те оставя да летиш!
Дари ми свобода.
Свободен зад решетката " Любов "
си вече ти!
© Мариета Вълчева Все права защищены