19 нояб. 2007 г., 12:20

Апатия съм днес... 

  Поэзия
805 0 22
***
"Прочетох във вестника
нова статия,
в която пише
за мойта апатия."

Днес не чувам. Няма да говоря.
Ще гледам със затворени очи.
Ще ти доказвам. Без да споря.
И всяка мисъл в мен се скри.

Ще ме боли. Без рани да избиват.
Ще стъпвам днес... но без следи.
Гореща съм. Но дрехите изстиват.
Събличам се. Днес няма да вали.

Така реших. Небето духнах.
Нощта ще е стерилна... без звезди.
Не дишам. В сън се рухнах.
А утре пак ще съм... с мечти.

© Арлина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??