4 сент. 2006 г., 20:26

Априлски пейзаж 

  Поэзия
787 0 5
небето е синьо, без облаци
планината в дъното също
кучето на заспалия овчар
се прозява срещу калното стадо
мирише на мокра угар
полето и спрелият трактор
се целуват без страст
отегчено от драми
слънцето припича по навик

само един стършел
е възмутен

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??