Sep 4, 2006, 8:26 PM

Априлски пейзаж 

  Poetry
719 0 5
небето е синьо, без облаци
планината в дъното също
кучето на заспалия овчар
се прозява срещу калното стадо
мирише на мокра угар
полето и спрелият трактор
се целуват без страст
отегчено от драми
слънцето припича по навик

само един стършел
е възмутен

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??