31 янв. 2017 г., 17:45

Аритмия 

  Поэзия » Другая
224 0 0

Провери си пулса
на всички възможни места,
ако не е равномерен,
значи си влюбен в грешния човек.
Любовта е направена 
за да ти е скучно,
иначе изтръпваш
и ти става хубаво...

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??