Jan 31, 2017, 5:45 PM

Аритмия 

  Poetry » Other
222 0 0

Провери си пулса
на всички възможни места,
ако не е равномерен,
значи си влюбен в грешния човек.
Любовта е направена 
за да ти е скучно,
иначе изтръпваш
и ти става хубаво...

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??