16 апр. 2021 г., 00:45

Ароматно утро 

  Поэзия
212 4 11

Утрото - гердан от звуци,
в аромата на поле,
леят медени капчуци
чувствата, цъфтящ гоблен

ширнал се е пред очите
и попивам на вълни,
Бог прославям, и съм сита,
радост в резеда кълни.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??