21 июн. 2009 г., 21:35

Астрономическо лято 

  Поэзия » Пейзажная
1464 0 36

 

Ухае на липа след дъжд...

Докрай пречистен, въздухът сияе.

На вятъра - същински мъж -

задъхано тревите се отдават...

 

 

Окъпани листа шептят,

безумната си жажда утолили.

Цветята пръскат аромат

и пърхат пеперуди лекокрили...

 

 

Избрало своя звезден час,

отново иде златокосо лято

със птича песен на уста,

в очите си събрало синевата...

 

 

 

 

 

 

 

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??