Асъм българче, горката
майка мене ме износи.
И, измъчена, жената
от света се махна този!
Асъм българче, обичам
да се хваля, че съм тука.
Всичко българско навличам
и напред към махмурлука.
Асъм българче свободно -
в алкохолен рай живея.
Що е нашенско и родно,
непременно ще полея.
Асъм българче и расна
във сезона на разплода.
Ще намеря мóма страстна.
Ще опъна я на пода.
Асъм българче, забравих
що е моята държава.
Бавно нея изоставих
с остарялата ù слава.
Асъм българче, с на тати
TIR-a махнах се от тука.
В БеГе който си изпати,
може само да го духа.
© Сандостен Калций Все права защищены