16.11.2011 г., 12:20 ч.

Асъм българче 

  Поезия » Пародии
2886 0 1

Асъм българче, горката

майка мене ме износи.

И, измъчена, жената

от света се махна този!

 

Асъм българче, обичам

да се хваля, че съм тука.

Всичко българско навличам

и напред към махмурлука.

 

Асъм българче свободно -

в алкохолен рай живея.

Що е нашенско и родно,

непременно ще полея.

 

Асъм българче и расна

във сезона на разплода.

Ще намеря мóма страстна.

Ще опъна я на пода.

 

Асъм българче, забравих

що е моята държава.

Бавно нея изоставих

с остарялата ù слава.

 

Асъм българче, с на тати

TIR-a махнах се от тука.

В БеГе който си изпати,

може само да го духа.

© Сандостен Калций Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много сарказъм и болка долових !Нищо ,че написано малко цинично и уш иронично!Няма е вече истинската гордост ,че аз съм българче!
Предложения
: ??:??