Красотата
усмихнато извира,
интимно мърморят
дърветата,
сътворени от мъгла -
шепот
или акустична измама?
Шепот е -
с цветен тембър,
и всички нюанси на дъгата -
разнежва,
плъзва по керемиден покрив.
Разлюляна аура излита
към безплътни облаци...
а на душата притъмнява.
Защо ли?
по акварел на Георги В.
© Дима Все права защищены